Spännande talare till Anders Wall-föreläsningen i Uppsala

Den 1 november kl. 13.00 äger årets Anders Wall-föreläsning i entreprenörskap rum på Uppsala Konsert och Kongress.

Talare är Sveriges e-handelskung Pär Svärdson, grundare av bl.a. nät­jättarna Adlibris och Apotea, de framgångsrika poddprofilerna Hannah Widell & Amanda Schulman, Perfect Day Media, som med sitt koncept når unga medie­konsumenter bortom de traditionella kanalerna, Siavosh Derakhti, social entreprenör som ­arbetar för att motverka rasism och vars rykte nått ända till Vita Huset, ­Camille Sucasas, utnämnd till supertalang av ­Veckans Affärer, som gör succé med sin import av brasilianska hälsofrukter och Anders Johnson, f.d. chefredaktör för Dagens ­Nyheter, nu flitig författare och talare med entreprenörskap som specialitet.

Dagens moderator är Eleni Cronström och för musikunderhållningen svarar fyra operasångare, samtliga Anders Wall-­stipendiater, med en kavalkad från operans värld.

Anders Wall-föreläsningen har kommit att bli ­Sveriges mest omfattande möte mellan studenter, entreprenörer och näringslivspersonligheter. Föreläsningen arrangeras av Uppsala universitet och Stiftelsen Anders Walls Professur i Entreprenörskap i samarbete med studentorganisationen Entrepreneurs Academy.