Skip to main content

Lördagen den 19 oktober kl. 17.00 anordnas en Höstsoaré i hemmiljö hos Amanda Jabin Fågelskiöld och hennes familj på Kungsgårdens Herrgård, belägen strax utanför Sandviken. Amanda, som mottog Anders Walls Unga Forskare-stipendium 2005, är idag specialistläkare i allmänmedicin i Sandviken men har även en gedigen bakgrund som sångerska.

Kvällen bjuder på ett unikt program med tre talangfulla musiker tillika Anders Wall-stipendiater. Sopranen Clarice Granado har nyligen avslutat en praktikplats på Kungliga Operan i deras produktion av Rigoletto. Till 2025 väntar medverkan som rollen Pamina i Folkoperans produktion av Trollflöjten

Theo Hillborg är en av Sveriges mest mångsidiga musiker och medlem i den internationellt erkända Stockholms Saxofonkvartett. Han har mottagit flera utmärkelser och framträtt som solist med Sveriges Radios Symfoniorkester. 

John Nalan har vunnit flera internationella tävlingar, däribland Steinway Piano Competition och Buono International Piano Competition, vilket ledde till hans debut på Carnegie Hall. Han har framträtt som solist med orkestrar som Kiev Philharmonic och Helsingborgs Symfoniorkester, och är idag Steinway Artist.

Efter konserten serveras en buffé.

Höstsoarén tillägnas Fredrik Löfgren, en kär vän och avhållen stipendiat, som vi minns med värme och tacksamhet. Evenemanget stöds av Anders Walls stiftelse och är öppet för allmänheten.
 

Välkomna till en oförglömlig kväll med musik, gemenskap och höstlig värme!

14 oktober 2024


Kategori