Skip to main content

Årets Anders Wall-stipendium till en student vid Svenska Handelshögskolan i Helsingfors (Hanken) tilldelas William von der Pahlen. Stipendiet på 125.000 kronor är det största som delas ut vid Hanken. 

Vid sidan om sina studier på Hanken är William en serieentreprenör och mångsysslare, som dessutom skapat bred samhällsdiskussion via sin podcast #futucast. Han har för avsikt att förverkliga en liknande podcast även på global nivå där han intervjuar framgångsrika förebilder. Det nya projektet går under namnet "The Impossible Show" och han har redan lyckats knyta ett par imponerande gäster till projektet. Utöver podcastproduktionerna är William för tillfället främst sysselsatt med att utveckla Indagatus Group, som består av företagen Indagatus och Helsinki Concierge. William är en förebild med stor potential för andra unga entreprenörer både på Hanken och nationellt.

– Det är en stor ära att bli tilldelad stipendiet. Wallumni-nätverket är något jag velat bli medlem av ända sedan jag för första gången hörde om det. För mig fungerar det även som ett tecken på att jag är på rätt väg i mitt entreprenörskap, säger William. Jag kommer att använda stipendiet till lanseringen av podcasten The Impossible Show, där vi intervjuar världens mest framgångsrika människor, kommenterar William.

12 mars 2018


Kategori


Bild

Kristian Löveborg

Text

Marlene Günsberg