Skip to main content
Marthe Niemi

Kära vänner!

Efter en lång och kall vår så har värmen, blommorna och sommaren äntligen kommit. Våren har varit intensiv för stiftelserna. Bland annat har vi anordnat ett stort internationellt symposium inom allergologisk forskning. 

I maj reste ett femtiotal personer ur Wallumninätverket tillsammans med Anders och Lotta till Helsingfors på en synnerligen intressant, trevlig och meningsfull resa och kronan på verket var naturligtvis att fira Anders Walls 92-årsdag med en underbar fest för årets stipendiater.

En trotjänare lämnar stiftelserna. Marthe Niemi har varit anställd i åtta år, först som stiftelseadministratör för Wall/Beijer-stiftelserna och senare som stiftelsesekreterare för Anders Walls Stiftelse. Hon har varit enormt uppskattad av medarbetare, styrelse, samarbetspartners och inte minst av alla wallumner. 

Nu går Marthe vidare i livet och närmast väntar en kvalificerad affärsutbildning till konceptutvecklare inom event- och besöksnäringen. Vi är oerhört tacksamma för Marthes stora engagemang och fina insatser för stiftelserna under sin tid hos oss och kommer att sakna henne. Vi önskar henne lycka till med studierna och med sina framtidsprojekt. 

Fredrik Söderbaum tar nu över som stiftelsesekreterare efter Marthe. Fredrik är för närvarande koordinator och kommunikationsansvarig för Anders Walls Stiftelse och övriga stiftelser i Wall/Beijer-sfären. 

Nu återstår för mig att önska er alla en riktigt trevlig sommar med vila och avkoppling tillsammans med era nära och kära.

Cecilia Wikström
Stiftelsedirektör

22 juni 2023


Kategori


Bild

Karin Röse