Hej wallumn!

 
Va kul att du är en av Anders Walls Stiftelsers drygt 400 stipendiater som ingår i stipendiatnätverket Wallumni!
 
Vi vill gärna hålla kontakten med dig, så se till att vi har dina aktuella kontaktuppgifter genom att maila verksamhetsansvarig för Wallumni. Då Lena Budh f.n. är barnledig fungerar istället Marthe Niemi som kontaktperson. Se kontaktuppgifter här intill. 
 
Här på hemsidan hittar du information för oss wallumner om särskilt viktiga händelser, evenemang, inbjudningar och anmälningsformulär.
 
Nyheter och diskussioner hittar du i vår Wallumnigrupp på Facebook. Så varmt välkommen dit också!
 

Wallumni-program 9 mars på Handels

on .

Här kommer praktisk info för Wallumni-programmet den 9 mars. Vi träffas på Handelshögskolan, Sveavägen 65. Programmet börjar 15:00, men kom gärna 14:45 så att vi kan börja direkt. Det är mycket spännande vi skall hinna med! Vi fortsätter förra årets Wallumni Academy där vi försöker hitta smarta lösningar och ge bra coaching på kniviga problem, fantastiska möjligheter och utmaningar som några av våra Wallumner står inför. Vi får även en inblick i de spännande saker som sker på Handelshögskolan.

Efter detta (19:00) går vi till Hard Rock Cafe, Sveavägen 75, där vi äter en bit mat och umgås. Anders Walls Stiftelser bjuder på maten och en dryck till den. Sedan är det fritt att fortsätta på egen räkning. För de som har anmält specialkost så har detta meddelats till Hard Rock Cafe.

Har du några frågor eller några sista minuten-förändringar, kontakta Marthe Niemi (070-3113235) eller Per Kangru (073-5055000).

Vi ses den 9 och den 10 mars!

Bästa hälsningar,

Wallumnis styrgrupp via Per Kangru

 

Inbjudan till 9-10 mars

on .

Alla wallumner är hjärtligt välkomna att deltaga i Stiftelsens 36:e stipendieutdelning som äger rum fredagen den 10 mars 2017 på Musikaliska, Nybrokajen 11 i Stockholm. Det föregås av en Wallumni-träff med middag torsdag den 9 mars.